Aktuellt

Aktuellt

Foto Emma Ingolf

 

Våren 2023


Onsdag den 11 januari utbildar jag återigen pedagoger i Eslövs kommun i berättarteknik

Det är jag, Mikael Thomasson och Henrik Bergkvist som utbildar.Tisdag den 7 februari är du välkommen till Veras berättarcafé på Eslövs folkhögskola.Vi bjuder på berättelser av vitt skilda slag. Vill du själv berätta, säg till när du kommer. Gratis inträde. Fika finns att köpa till låga priser. Start kl 19.00.Tisdag den 14 februari  startar vi upp vårens  Lögn eller Sanning kvällar på Lilla Kulturhuset Mejerigränd i Kävlinge. Vi slår upp portarna kl. 19.00 och håller på till 21.00. Inträde 50kr och möjlighet att köpa fika i pausen för en billig peng.

Vi är tre berättare som berättar sanna och lögnaktiga berättelser. Det är upp till dig att försöka avgöra vad som är sant respektive falskt. Vi varvar berättandet med musikinslag.  Kvällarna genomförs i samarbete med MiK - Musikföreningen i Kävlinge. 


Onsdag den 22 februari berättar jag traditionsenligt i Stångby kyrkby. Välkomna till Byastugan kl. 19.00. Fika serveras.Lördag den 4 mars är du välkommen Stadshallen i Lund. Klockan 14.00 kan du lyssna till berättelser i Botulfshörnan. Det är jag och Helena Heyman som vill utmana dig. När talar vi sanning och när försöker vi luras?Tisdag den 7 mars är du välkommen till Veras berättarcafé på Eslövs folkhögskola.Vi bjuder på berättelser av vitt skilda slag. Vill du själv berätta, säg till när du kommer. Gratis inträde. Fika finns att köpa till låga priser. Start kl 19.00.Onsdag den 8 mars deltar jag i ett internt berättande på Fredriksdals friluftsmuseum.Torsdag den 9 mars deltar jag i Sparbankstiftelsen Finns utbildning i Hållbar utveckling.Onsdag den 15 mars är det dags för andra kvällen med Lögn eller Sanning på Lilla kulturhuset Mejerigränd i Kävlinge med start kl. 19.00. Se information ovan.


Söndag den 19 mars har vi årsmöte i Skånska berättare.Efter själva årsmötet blir det självfallet berättande.Torsdag den 13 april är det dags för tredje kvällen med Lögn eller Sanning på Lilla kulturhuset i Kävlinge med start kl. 19.00

Onsdag den 19 april kommer jag och Anna Thorstensson, cellist och sångare, påbörja våra repetitioner inför en kommande berättarföreställning Att mötas och att skiljas. Ett möte mellan muntligt berättande, en cellos toner och en sångröst.Lördag den 17 juni medverkar jag på Ljungby berättarfestival med Lögn eller Sanning. Festivalen pågår den 15-18 juni.