Aktuellt

Aktuellt

Foto Emma Ingolf

 

Våren 2021


Lögn eller Sanning är nu inne på sitt åttonde år. Kvällarna genomförs i samarbete mellan MiK - Musikföreningen i Kävlinge och Skånska berättare. Tyvärr kommer vi tvingas att samarbeta även med, eller snarare mot Covid 19. Det innebär vissa förändringar.


För att kunna hålla rekommenderat avstånd måste vi begränsa antalet i publiken till max 15 personer. Föranmälan är obligatorisk. Du gör en föranmälan genom att mejla till LognochSanning@gmail.com. Du kan reservera max 4 platser. Ange namn på er som kommer. Vi placerar dig och ditt sällskap tillsammans i lokalen. Invänta svar innan du swishar inträdet 50kr/person (medlemmar i MIK går in gratis, årsavgift 200kr). Anmälan är giltig först när du swishat till 123 225 55 45 (Musikföreningen i Kävlinge)


För att fler ska kunna lyssna till berättelserna och musiken kommer vi även att livesända berättarkvällarna. Länken hittar du aktuella kvällar på www.kavlingemusik.se och www.Facebook.com/kavlingemusik Naturligtvis kommer du att kunna vara med och gissa vilka berättelser som är sanna och falska genom ett formulär som kommer att finnas tillgängligt digitalt. Mer information kommer på adresserna ovan.


Tisdag den 2 februari startar vi upp vårens Lögn eller Sanningkvällar på Lilla Kulturhuset, Mejerigränd i Kävlinge. Vi slår upp portarna kl. 19.00 och håller på till 21.00. Inträde 50kr och möjlighet att köpa fika för en billig peng.

Vi är tre berättare som berättar sanna och lögnaktiga berättelser. Det är upp till dig att försöka avgöra vad som är sant respektive falskt. Vi varvar berättandet med musikinslag.

INSTÄLLT  PGA DET HÖGA SMITTLÄGET I SKÅNE


Tisdag den 9 februari kl.19.00 är du välkommen till Veras berättarcafé på folkhögskolan i Eslöv om smittläget förändras. Berättelser av vitt skilda slag. Vill du själv berätta är det bara att säga till när du kommer. Gratis inträde, möjlighet att köpa fika till en billig peng.

INSTÄLLT  PGA DET HÖGA SMITTLÄGET I SKÅNE


Onsdag den 3 mars är det dags för andra kvällen med Lögn och Sanning. För mer info se ovan. INSTÄLLT, KOMMUNEN FORTSÄTTER HÅLLA ALLA KULTURSCENER STÄNGDA.

Tisdag den 9 mars Veres berättarcafé, se ovan för mer info.
INSTÄLLT  PGA DET HÖGA SMITTLÄGET.


Lördag den 20 mars kommer vi att uppmärksamma Världsberättardagen på Lilla kulturhuset, Mejerigränd i Kävlinge. Mer information kommer.
INSTÄLLT, KOMMUNEN FORTSÄTTER HÅLLA ALLA KULTURSCENER STÄNGDA.


Torsdag den 8 april är du välkommen till säsongens tredje och sista Lögn eller Sanning kväll. För mer info se ovan.
INSTÄLLT, KOMMUNEN FORTSÄTTER HÅLLA ALLA KULTURSCENER STÄNGDA.