Aktuellt

Aktuellt

Foto Emma Ingolf

 

Hösten 2021


Tisdag den 7 september startar vi upp höstens Lögn eller Sanning-kvällar på Lilla Kulturhuset, Mejerigränd i Kävlinge. Vi slår upp portarna kl. 19.00 och håller på till 21.00. Inträde 50kr och möjlighet att köpa fika för en billig peng.

Vi är tre berättare som berättar sanna och lögnaktiga berättelser. Det är upp till dig att försöka avgöra vad som är sant respektive falskt. Vi varvar berättandet med musikinslag.


Lögn eller Sanning är nu inne på sitt åttonde år. Kvällarna genomförs i samarbete med MiK - Musikföreningen i Kävlinge. I skrivande stund är det svårt att sia om hur kvällarna kommer att genomföras. Vi hoppas kunna ha publik på plats om än en begränsad skara.Onsdag den 6 oktober är det dags för andra kvällen med Lögn och Sanning på Lilla kulturhuset Mejerigränd i Kävlinge med start kl. 19.00. Tisdag den 12 oktober är du välkommen till Veras berättarcafé på Eslövs folkhögskola.Vi bjuder på berättelser av vitt skilda slag. Vill du själv berätta, säg till när du kommer. Gratis inträde. Fika finns att köpa till låga priser. Start kl 19.00.Lördag den 16 och söndag den 17 oktober håller Skånska berättare en intern kurs i berättande för entusiastiska berättare. Kursledare är Maria Árnadóttir.Tisdag den 9 november  bjuder vi in till Veras berättarcafé på Eslövs folkhögskola med start kl.19.00. Gratis inträde och möjlighet att köpa en fika med tilltugg.


Torsdag den 11 november är du välkommen till säsongens tredje och sista Lögn eller Sanning kväll på Lilla Kulturhuset Mejerigränd i Kävlinge. Vi slår upp portarna kl. 19.00.