Aktuellt

Aktuellt

Foto Emma Ingolf

 

Hösten 2020 


Onsdag den 23 september kl. 19.00 berättar jag mer eller mindre sanna berättelser i Stångby kyrka. Obligatorisk föranmälan HÄR


Onsdag den 7 oktober kl. 19.00-20.45 kommer Maria Arnadottir till Lilla Kulturhuset, Mejerigränd med sin föreställning Så sant som det är sagt.En berättarteater som rör sig från det sanna till det rent lögnaktiga. Föranmälan är obligatorisk. Läs mer på www.kavlingemusik.seTisdag den 13 oktober kl.19.00 är du välkommen till Veras berättarcafé på folkhögskolan i Eslöv. 


Lögn eller Sanning är nu inne på sitt sjunde år. Kvällarna genomförs i samarbete mellan MiK - Musikföreningen i Kävlinge och Skånska berättare. Tyvärr kommer vi tvingas att samarbeta även med, eller snarare mot Covid 19. Det innebär vissa förändringar.

För att kunna hålla rekommenderat avstånd måste vi begränsa antalet i publiken till max 15 personer. Föranmälan är obligatorisk. Du gör en föranmälan genom att mejla till LognochSanning@gmail.com. Du kan reservera max 4 platser. Ange namn på er som kommer. Vi placerar dig och ditt sällskap tillsammans i lokalen. Invänta svar innan du swishar inträdet 50kr/person (medlemmar i MIK går in gratis, årsavgift 200kr). Anmälan är giltig först när du swishat till 123 225 55 45 (Musikföreningen i Kävlinge)

För att fler ska kunna lyssna till berättelserna och musiken kommer vi även att livesända berättarkvällarna. Länken hittar du aktuella kvällar på www.kavlingemusik.se och www.Facebook.com/kavlingemusik Naturligtvis kommer du att kunna vara med och gissa vilka berättelser som är sanna och falska genom ett formulär som kommer att finnas tillgängligt digitalt. Mer information kommer på adresserna ovan.
Tyvärr får du fixa kaffet själv. Vill du ha samma goda kakor som på plats finns de att köpa på bibliotekscaféet. Vill du vara med och sponsra kvällen tar vi tacksamt emot ditt bidrag swish till
123 225 55 45 (Musikföreningen i Kävlinge). Tack!

 

Tredje Lögn och Sanning är tisdag den 3 november på Lilla kulturhuset, Mejerigränd i Kävlinge.

PÅ GRUND AV DET RÅDANDE LÄGET HAR VI BESLUTAT ATT INTE HA NÅGON PUBLIK I LOKALEN UTAN VI SÄNDER ENBART DIGITALT.Se ovan.

Vi startar kvällen med musik av Två otrevliga flickor kl. 19.00. Kvällens berättare är Margareta Larsson, Olof Samuelsson och Christina Strömwall. Vi kommer som vanligt berätta två berättelser var, den ena sann och den andra mer eller mindre lögnaktig. Publiken får chansen att avgöra och avslöja. Priser finns att tävla om.
Detta är höstens sista tillfälle. Med största sannolikhet återkommer vi till våren.


Tisdag den 10 november kl. 19.00 är du välkommen till Veras berättarcafé på Eslövs folkhögskola. Sista tillfället för den här säsongen.
TYVÄRR INSTÄLLT PGA RÅDANDE RESTRIKTIONER.

Copyright © All Rights Reserved